| Tarih | İki Kişilik Odada Kişi Başı | Tek Kişi | Çocuk |
| 19.03.2026 - 22.03.2026 | 23.500,00 TL | 27.500,00 TL | 0 - 2 Yaş 2.500,00 TL 3 - 6 Yaş 15.000,00 TL 7 - 12 Yaş 19.000,00 TL |
Ramazan Bayramı Özel
UÇAKLI KUZEY EGE TURU
KAZ DAĞLARI & ÇANAKKALE
Kazdağları, Çeşme, Alaçatı, Eski Foca, Aycalık, Cunda Adası, Çanakkale Şehitlik, İzmir be Çanakkale Şehir Merkezleri
19-22 MART 2026
3 GECE - 4 GÜN
1 gece İzmir Merkezde Konaklama
2 gece Çanakkale Merkezde Konaklama
23.500 ₺
1. Gün ...
Siz değerli misafirlerimizi 18 Mart'ı -19 Mart'a bağlayan gece aşağıda belirlemiş olduğumuz yerlerden alarak
03.00 Antakya Honda Kavaşağı Tarbuş Restaurant Önünden
04.00 İskenderun sahil Enerjisa Önünden
06.00 Adana Gar Önünden
06.50 de Çukurova Havalimanında buluşuyoruz.
Bilet işlemlerimizi yaptıktan sonra saat 08.50 Sunekspres Havayolları ile İzmir’e gidiyoruz. Yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğumuzun ardından İzmir’e varış ve burada bizi bekleyen tur aracımız ile Çeşme’ye hareket ediyoruz. Gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Balıklı Villaya doğru yol alıyoruz burada ki ziyaretimizi gerçekleştirip resimlerimizi çektikten sonra Alaçatı’ya hareket. Alaçatı’nın en güzel yerel ürünlerini ve keyifli hediyelikleri alabileceğimiz, Alaçatı Pazarı, Alaçatı’nın meşhur sokakları ve Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokakları geziyoruz. Burada ki gezimizi tamamladıktan sonra İzmir’e hareket. Konak Meydanında vereceğimiz serbest zamanda Tarihi Saat Kulesi, Konak Cami ve Kemeraltı Çarşısı göreceğimiz yerler arasında. Serbest zaman sonrası otele hareket. Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde. Otelimiz İzmir Kaya Prestige Hotel
2. Gün ...
Otelde alacağımız sabah Kahvaltısından sonra Güre merkezden geçerek Kazdağlarına doğru tırmanışa geçiyoruz. Tahtakuşlar köyü Şamanizm izlerininde görüldüğü bir Alevi köyü. Köy evlerini sokaklarını gördükten sonra Alibey Kudar Etnoğrafya Müzesini gezerken şaşıracağınız pek çok obje ile karşılaşacaksınız. Ardından otobüsümüzde buluşarak mitolojik Truva savaşında Zeus’un mitolojik Truva savaşını izlediği ve yeri geldiğinde müdahale ettiği yer olarak geçen Zeus Altarına 15 dakikalık patika yoldan ulaşıyoruz. Ege Denizinin Edremit Körfezi manzaralı sunak alanında rehberimizden bilgiler alarak Adatepe köyüne geçiyoruz. Kentlerin gürültü ve stresinden uzaklaşıp doğa ve tarihle iç içe Yüksek duvarlardan oluşan taş evleri, serin ve gölgeli sokaklarıyla İda Dağının eteklerinde kurulmuş eski bir Rum Köyüdür. Adatepe Sokaklarında gezerken zamanın donduğunu hissedeceksiniz. Sokaklar taş evler arasında dolaşıp zeytin hakkında bilgiler aldıktan sonra köy meydanındaki asırlık çınar ağaçları arasındaki köy kahvesinde kahvelerimizi yudumladıktan sonra uzun süre hafızalarınızdan silemeyeceğiniz güzellikleri geride bırakarak Kazdağlarından sahile iniyoruz. Antik Dünyanın en önemli merkezlerinden biri olan Behramkale’ye (Assos) hareket ediyoruz. Behramkale Köyüne vardığımızda köyün girişinde aracımızdan inerek 238 metre yükseklikte andezit bir kayaç üzerine kurulmuş bilgelik ve zeka tanrıçası Athena adına yapılmış tapınağın bulunduğu akropole çıkıyoruz. Rehberimizin anlatımları eşliğinde Antik Dönemin ilk Dor Düzeni ile yapılmış Athena Tapınağını görüyoruz. Tapınağı gördükten sonra Ege Denizi’nin muhteşem görüntüsüyle büyüleneceksiniz. Kısa Fotoğraf molamızın ardından rehberimizin belirleyeceği zamana kadar köy meydanında kentin meşhur fincanda pişen sakızlı Türk kahvesini yudumlayabilir veya köy halkının yapmış olduğu ürünlerden alışveriş yapabilirsiniz. Buradaki zamanımızın bitmesinin ardından otelimize doğru yol alıyoruz. Giriş işlemlerimizi tamamladıktan sonra akşam yemeğimizi alıyoruz ve dinleniyoruz.
3. Gün ...
Otelde Sabah Kahvaltımızı aldıktan sonra Çanakkale Feribot İskelesi' ne geliyoruz. Buradan Eceabat' a geçiyoruz.Feribot yolculuğumuz yaklaşık 25 dakika sürüyor. Kilitbahir Kalesi' ni ve Namazgah Tabyası' nı karşıdan görerek ilk önce Mecidiye Tabyası' na ulaşıyoruz. Mecidiye Tabyası kahraman erlerimizden Seyit Onbaşı' nın mermiyi kucaklayıp Ocean Gemisini dümen tertibatından vurduğu yerdir. Burada 16 batarya askerinin şehit düştüğü Mecidiye Şehitliği' ni ve Seyit Onbaşı' nın Heykeli' ni ziyaret ediyoruz. İkinci durağımız Şahindere Sargıyeri Şehitliği' dir. Gerçek şehitlikler ile temsili şehitlik burada yanyanadır. Alçıtepe Köyünde vereceğimiz öğle yemeği molamız sonrasında ki durağımız Çanakkale Muharebelerinde şehit düşmüş bütün Askerlerimizin anısına yaptırılan Çanakkale Şehitler Abidesi' dir. Morto Koyu ve Fransız Mezarlığı' nın yanından geçerek, Ertuğrul Koyu' na ulaşıyoruz. Britanyalı Askerlerin çıkartma yaptıkları bu koyu, Ertuğrul Tabyası' nı, burada çarpışmış olan Ezineli Yahya Çavuş ve arkadaşları için yapılmış şehitliği ziyaret ediyoruz. İngilizlere ait bir mezarlık ve Cape Helles Anıtı da burada yer almaktadır. Sonra kuzey cephesine yöneliyoruz. Anzak Koyu' nu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı' nı, Lone Pine Anıtı' nı panoromik olarak gördükten sonra, beşinci ziyaret yerimiz olan 57. Piyade Alayı Şehitliğimize ulaşıyoruz. Sonrasında Atatürk' ün (Albay Mustafa Kemal) 10 Ağustos 1915' te yapılan süngü taarruzunu yönetirken bir şarapnel parçasının göğsüne isabet etmesi ve kalbinin üzerinde bulunan saatinin parçalanması olayının gerçekleştiği Conkbayırı ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Buradaki Siperleri, Yazıtları ve Atatürk' ün heykelini, saatinin parçalandığı yeri ve Yeni Zelanda Anıtı' nı gördükten sonra, Çanakkale' ye geçmek üzere feribot iskelesine yöneliyoruz. Karşıya geçtiğimizde, türkülere de konu olmuş olan tarihi Aynalı Çarşı' ya da uğrayıp kısa bir mola verdikten sonra Filmlere konu olan ve Troya Savaşının seyrini değiştirdiğine düşünülen Meşhür Tahta Atı görüp, Otelimize geçiş sağlıyoruz. Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde
4. Gün ...
Otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltımızın ardından Cunda Adası'na hareket ediyoruz. Cunda Adasında serbest zaman veriyoruz. Burada meşhur Ayvalık Tostu ve Girit Dondurmasının tadına bakabilirsiniz. Cunda Adası gezimizin ardından Şeytan Sofrası’na çıkıyoruz. Masmavi deniz ve yemyeşil adacıkların oluşturduğu eşsiz tabloyu izledikten sonra Anadolu’da yaşamış Phokaia’ ların başkenti Foça’yı keşfediyoruz. Fransa’nın ünlü Marsilya kentini de kuran Phokaia’ların izleri ile Rum mimarisinin günümüze yansımalarının deniz ile olan uyumunun en güzel örneklerini görebileceğimiz Foça’da kahvelerimizi yudumladıktan sonra İzmir Adnan Menderes Havaalanına hareket ediyoruz. Bilet işlemlerimizin ardından saat Sunexpres Havayolları 20:40 uçağı ile Çukurova Havalimanına Uçuyoruz Yine yaklaşık 1.30 saatlik yolculuğumuzun ardından Mersin’e varış. İskenderun ve Antakya transferi ve turumuzun sonu. Göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederiz. Bir başka Gri Tur turunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.
Rehberimiz Programını Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı ile Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir.
Ön ödemesi alınmamış hiçbir tur tarafımızca kesin sayılmaz. Kesin rezervasyon ön ödeme ile olur.
Triple (3 kişilik) Odalarda Üçüncü Yatak Normal Yatak Konforunda Olmayabilir. Otel Duruma Göre Misafirlerimize Açılır-Kapanır Yatak ya da Çekyat Verebilir. Bizim buna yapabileceğim bir şey yok maalesef tur alırken buna da karar verin.
3 Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Otobüslü Turlarda 00-1,99 Yaş Çocuklardan Ücret Alınmaz. Eğer Çocuklar İçin Otobüste Koltuk İstenirse 02-06 Yaş Çocuk Fiyatı Uygulanır.
4- Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar. Son yolcu sayısına göre araç değişikliği yapılabilir. Misafirin kayıt tarihi yine baz alınarak oturma planı yapılır.
Ekstra Turlar, Kişi Sayısına Bağlı Olarak Hareket Eder. Ekstra Bir Turun Gerçekleşmemesi Halinde Misafirin Tazminat Hakkı Doğmaz. Bu Durumda Gri Tur’un Bir Sorumluluğu Yoktur. Ekstra Tur Fiyatları Değişebilir.
Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde Gri Tur sorumlu tutulamaz.
Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir.
Uçaklı Turlarda Gri Tur Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar.
Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 3 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı Gri Tur’’da Saklıdır. Turun İptali Durumunda Gri Tur İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum %30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir. En Son Sirkü Bir Önceki Sirküyü Geçersiz Kılar.
UÇAK DETAYI
Perşembe, 19. Mar 2026
08:50
Çukurova - Adana/Mersin (COV)
10:30
İzmir (ADB)
Pazar, 22. Mar 2026
20:40
İzmir (ADB)
22:10
Çukurova - Adana/Mersin (COV)
Diyarbakır, Mardin, Urfa'nın bir arada olduğu nefes kesen bir Gap Turuna hazır olun...
Lüks araçlarla 1 Gece / 2 Gün